Op vakantie deze zomer: wat zijn de plannen van Isa & Medina?

De coronamaatregelen worden steeds meer versoepeld en de zomervakanties zijn al begonnen of komen eraan. Wat doe jij? Durf je het aan om naar het buitenland te gaan, of toch lekker weg in eigen land? We bespraken deze kwestie met Isa & Medina…

Isa: “Ik zie wel in dat die idioot goedkope vluchten nogal bizar waren en echt niet meer kunnen wat mij betreft. We zullen hier meer voor moeten betalen en dat is terecht. Ik wil namelijk niet terug naar de tijd waarin we dus heel slecht bezig waren voor de wereld, maar eerlijk is eerlijk; ik verlang daarnaast enorm naar ‘weg van hier’ en reizen en verblijven in andere oorden.” Ook Medina heeft moeite met de keuze. “Ik denk dat iedereen op dit moment snakt naar vakantie, maar dat iedereen ook onzeker is, wat kan wel en wat kan niet… Vakantie in Nederland dit keer? Vakantieparken zijn al volgeboekt en de prijzen zijn verhoogd, dus wat dan? Nog maar even niet aan denken”, zegt ze.

Dromen

Gelukkig kunnen we nog wél altijd blijven dromen over onze ultieme vakantiebestemmingen, dat doen Isa en Medina dan ook volop. Medina: “Ik zou graag met mijn lief en onze twee zoons weer naar Marbella gaan, daar huren we dan altijd een groot huis met zwembad. Een heerlijke plek, waar we ons thuis voelen, een beetje ons tweede huis-gevoel.” Ze vertelt daar verder over: “Op stap naar Malaga, tapas eten, musea bezoeken en voor de kinderen die autogek zijn, langs autohandelaars maar dan het dure segment -Lamborghini’s, Bugatti’s- en net doen als of je oprecht interesse hebt, glas wijn aangeboden krijgen, kids een gratis petje, proefritje, de kinderen helemaal uit hun dak en dan auto terugbrengen; sorry geen interesse.”

Zon & wijn

Isa vertelt ook over haar droomvakanties: “Ik heb zo veel mooie herinneringen. Van al mijn fantastische reizen met Antonie, samen de wereld in, weg van het dagelijkse (be- en herkende) bestaan tot aan de eerste keer sinds lange tijd in mijn eentje op reis naar Bali. Ik voelde me daar zo gelukkig!”, vertelt Isa. Ze vervolgt: “Maar ook de vakanties die ik nu al jaren met mijn vriendin Patty vier, iedere zomer twee weken, ik wil dat het liefst weer! Heerlijk naar een huis in de zon, zwemmen, boeken lezen, boodschappen doen, uit eten gaan, naar het strand, zwemmen in de zee, wijntjes tot in de late uren, veel lachen en de talloze goede gesprekken, maakt eigenlijk niet zo veel uit waar, wij hebben het altijd fijn samen! Misschien dit jaar in Nederland? Niet ultiem maar wie weet: als er maar zon is (en wijn).”

Scroll naar top