I’M Winactie: 3 x maand sporten bij bbb health boutique

bbb health boutique

I’M Winactie: 3 x een maand sporten bij bbb health boutique, dé sportschool alleen voor vrouwen, ter waarde van € 135,00!

Wil jij op een fijne plek je lichaam shapen? Wij raden je aan om eens langs te gaan bij bbb health boutique. bbb is een sportschool alleen voor vrouwen. Hoe fijn is dat! Hier kun je sporten in een hot cabin en bieden ze ook lessen aan zoals onder andere yoga, pilates & kickboksen. Een fijne plek voor ons vrouwen om te werken aan een healthy lifestyle.

Ontspannend sporten in een hot cabin

Sporten in een hot cabin is niet alleen effectief maar ook ontspannend. De oefeningen worden vooral liggend, zittend en op de knieën gedaan. Hierdoor zijn de oefeningen geschikt voor iedereen. Ook als je last hebt van een blessure kun je meedoen. Het is fijn dat je bij bbb ook altijd begeleiding krijgt. Er staat altijd een coach bij de cabines om je te helpen en te ondersteunen tijdens je workout.

Isa en Medina:

“Na een halfuur trainen voel je je weer lekker in je lijf en fris in je hoofd”

Yoga, core, pilates, kickboksen en shape lessen

Wissel je hot cabin training af en kies voor een les in de leszaal. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan een ontspannende yoga les, of versterk je core door mee te doen aan pilates. Liever iets actievers? Doe dan mee aan de shape lessen! Zoals een HIIT training, waarbij je hartslag omhoog gaat. Of wat dacht je van een kickbokstraining?!

Persoonlijke aandacht & coaching

Het fijne aan dit concept is dat er altijd coaches aanwezig zijn. Zo kun je terecht voor coachingsgesprekken rondom voeding, beweging & leefstijl. Samen met een coach bespreek jij je doel en het proces. Ook kun je jezelf laten meten en krijg je meer inzicht in je spieren, vetpercentage en je BMI.

bbb health boutique geeft drie keer maand sporten cadeau

Word jij nu ook zo enthousiast over bbb? We mogen drie keer een maand sporten cadeau geven bij een boutique naar keuze. Je kunt bbb health boutique vinden in de volgende steden: Amsterdam (Amstel & Jordaan), Delft, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Laren (’t Gooi), Tilburg & Utrecht.

Lees hier meer over bbb health boutique.

Photo credits: Creative Studio Qoia / Instagram

Laat ons weten waarom jij graag wil sporten bij bbb health boutique en bij welke boutique!

Doe mee vóór 31 maart 2020.

Let op: Om kans te maken moet je een paar dingen doen (zo gedaan hoor):

– Ingeschreven staan op onze nieuwsbrief, zie hieronder
– Ons liken op Facebook en/of volgen op Instagram.
– bbb health boutique volgen op Instagram en Facebook
– Het onderstaande formulier volledig invullen

Delen van de winactie is lief!

Scroll naar top