I’M Vlog: Leefstijlverandering in het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is begonnen en we hebben weer veel leuke plannen. Want er gebeurt veel en we hebben ook goede voornemens, zoals meer gaan sporten. Diëten doen we niet meer, want wij gaan voor een leefstijlverandering. Dat is effectiever én leuker!

Medina vertelt aan het begin van deze vlog dat ze er eigenlijk niet meer aan doet, aan goede voornemens zoals stoppen met ongezonde dingen. Je doet het dan om een knop om te zetten en je wil bijvoorbeeld vijf kilo afvallen. Volgens Medina werkt dat helemaal niet. Volgens haar kun je beter gewoon een permanente leefstijlverandering doorvoeren in je leven.

Leefstijlverandering

Nou ja gewoon, zo gemakkelijk is zo’n leefstijlverandering natuurlijk ook weer niet. Zoiets moet je namelijk langzaam integreren in je leven. Anders houd je het niet vol. Van strak diëten kun je bijvoorbeeld cravings krijgen. Buiten dan, wij zijn op een leeftijd gekomen dat we beter niet meer diëten, want daardoor krijgen we tekorten. En we willen juist gezond oud worden.

Nieuw boek

Daar gaat ook ons nieuwe boek over. Daar zijn we nu heel druk mee. Zo gaan we zo meteen weer twee interviews doen voor ons nieuwe boek, met hele leuke, interessante vrouwen. Wie dat zijn kunnen we nog niet zeggen. Dit is dan ook beetje een mystery vlog. Doen we wel vaker, dan zeggen we eigenlijk niets en komen we er dan later op terug, wat we dan weer vergeten…

Groei platform

Ook zijn we de afgelopen tijd druk bezig geweest met teamuitbreiding. Dat is gaaf. We hebben er twee mannen bij die ons gaan helpen met het groeien van ons platform. En dat we nog meer leuke dingen kunnen gaan doen, voor jullie en mét jullie. Op een gegeven moment zien jullie de effecten wel terug van alles wat wij achter de schermen doen.

Producten uitproberen

We gaan de komende tijd ook veel dingen uitproberen. We komen bijvoorbeeld vaak in aanraking met producten waarvan wij denken: dit is echt goed, dit moeten meer vrouwen weten. Over die producten gaan we binnenkort meer vertellen. Die producten gaan we dan testen en reviewen. En we doen er leuke winacties bij. Zo gaan we zelf bijvoorbeeld het komende jaar meer sporten. Bij een sportschool die zich specifiek richt op vrouw, bbb health boutique. Hoe dat bevalt, vertellen wij je over een tijdje wel.

Bekijk ook: Onze andere vlogs

Scroll naar top