VLOG: I’M CELEBRATING!

Feest! Ons platform bestaat vandaag precies twee jaar! 🎉 En wie jarig is trakteert, dus wij geven vijf keer elke versie van ons gloednieuwe IM RESET-programma cadeau. 🎁

Wat het precies is en wat je daarvoor moet doen? Ga naar isamedina.com/voedingstest en doe daar onze voedingstest. Deel je uitslag via Facebook en tag daar niet alleen ons in, maar óók een vriendin (of vriend) die de test best eens zou kunnen gebruiken. Laat daarnaast in je post even weten of je het voedings- of yogaprogramma zou willen winnen en je bent klaar. Wij kiezen vervolgens vijf winnaars voor het IM RESET voedingsprogramma en vijf winnaars voor het IM RESET yogaprogramma.

Meer weten? Check onderstaande video en ga daarna naar isamedina.com/voedingstest 👩🏻👱🏼‍♀️🍽🥑🧘🏻‍♀️🧘🏼‍♀️

6 reacties op “VLOG: I’M CELEBRATING!”

 1. Hoi, kun je ook op een andere manier meedoen als je geen facebook hebt?:)

  1. Hoi Iris,

   Op Insta delen mag ook 😉
   En anders mag je de Voedingstest naar een vriendin/vriend sturen en ons per mail laten weten dat je dat hebt gedaan via team@isamedina.com

 2. Ik zie niet zo gauw waar ik kan meedoen aan jullie win actie. Zou heel graag willen winnen. Zit in de overgang en wordt steeds zwaarder. Ben nu aan het opletten met eten en fiets om de dag zeker een uur. Wat ik momenteel heel erg vind is ook de pijnlijke gewrichten en een pijnlijke stuit?? Dat heb ik ook opgezocht op internet. Een pijnlijke stuit kan ook van de overgang zijn. Dus het zit ( haha pijnlijke stuit) niet mee. Dames bedankt voor jullie instagram info toppers!! Groetjes Mirjam

 3. Wat leuk dit! Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief. Ik zie je nog staan Isa Hoes op Bonaire bij Eden Beach boven met uitzicht op Klein Bonaire. Zonnige grtz vanaf de rots. Lilian

 4. Lieve Isa en Medina…
  Wat ben ik blij met jullie platform. Ik loop al een jaar met vage klachten… Moe, depressief, lusteloos, slecht slapen en ga zo maar door… Afgelopen week toen ik mijn praktijkondersteuner hier over vertelde zei zij ga eens kijken op menopauze… Ik dacht ja daaaggg ik ben dan wel 50 maar nog lang niet in de overgang… Ik kwam op jullie platform terecht en ooo mijn god… Tis toch echt wel zo… Maar jullie brengen t allemaal zo luchtig en met humor… Geweldig ik hou ervan… Heeel erg bedankt hiervoor en ben nog steeds aan t uitzoeken wat nou voor mij t beste is en jullie helpen mij daar enorm bij…
  Heel veel liefs miranda???

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top