Overgangscafé bij Koffietijd

In het inmiddels uitverkochte VondelCS in Amsterdam ziet aanstaande woensdag het pop-up A. Vogel Overgangscafé het licht. Niet getreurd als je er niet bij kunt zijn, want Koffietijd besteedt in twee uitzendingen aandacht aan deze vrouwenmeet-up.

Voorafgaand aan het Overgangscafé zitten we op maandag 8 april om 10.00 uur bij Koffietijd. De gehele uitzending is gewijd aan de overgang en wij zijn een (of zeg je twee?) van de gasten in de uitzending. Het belooft een leuke en leerzame uitzending te worden.

Overgangscafé

Woensdag 10 april zijn we samen met enkelen van jullie (te weten de winnaressen van de winactie) aanwezig in het pop-up A. Vogel Overgangscafé in Amsterdam. We doen dan een mini-theatercollege van een een halfuur van onze voorstelling Te Lijf, die we het afgelopen jaar in het land hebben gespeeld. Tijdens dit optreden belichten we alle facetten van het vrouwenleven in de overgang. Uiteraard boordevol tips en tricks, onder meer uit onze boeken Te Lijf en I’M Lijfboek. Na afloop gaat het publiek in gesprek met ons en gaan we in op vragen.

Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur

Voorafgaand aan ons optreden gaat gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur, bekend van Koffietijd, haar blogs bij A.Vogel en haar boek: Krachtvoer voor vrouwen in op het natuurlijke proces van de overgang. Ook zij beantwoordt vragen uit het publiek.

Lees en bekijk ook: Wij waren bij Koffietijd! (inclusief fragment)
Lees en bekijk ook: Interview bij Sophie in de mentale kreukels
Lees en bekijk ook: Isa en Medina bij LindaTV (inclusief fragment)

Scroll naar top