Ontstressen in crisistijd: hoe doen Isa & Medina dat?

Stress: we hebben er vaak mee te maken, maar in deze corona-tijden lijkt het allemaal tóch nog een tikkeltje heftiger te zijn. Wat moet je dan doen om weer een beetje tot jezelf te komen? We gingen te rade bij Isa en Medina.

Het is niet zo heel erg vreemd dat Isa en Medina al jaren beste vriendinnen zijn trouwens, ook bij dit vraagstuk komen de meeste tips overeen. Zo staan mediteren, yoga en lange wandelingen maken bij beide dames hóóg op de ontstress-lijst. Daarnaast houdt Isa er nog haar eigen relaxritueel op na nu ze niet meer naar de sauna kan. “Een lekkere gezichtsbehandeling, in bad of even mijn nagels doen, me-time is heel belangrijk”, zegt ze. Maar daarnaast is Isa óók graag samen met Vlinder om vooral veel te lachen. Want als érgens de stress als sneeuw voor de zon door verdwijnt is het dat wel.

Uitademen

Ook Medina heeft zo haar eigen rustmomentjes tussen het werken ingepland in deze stressvolle tijden. “Veel ademhalingsoefeningen doen en dan vooral goed uitademen”, geeft ze als advies. Maar daarnaast ontbreken het lichaam insmeren met een mooie esoterische olie en een fijne massage óók tijdens de coronacrisis niet bij Medina. “En fantaseren wat ik weer ga doen als de lockdown voorbij is”, zegt Medina. “Op vakantie, naar de sauna en een echte massage ondergaan.”

Hoelahoepen

Tenslotte nog twee ultieme tips die we je absoluut niet willen onthouden. Zo heeft Isa het hoelahoepen volledig omarmt, dat doet haar namelijk aan vroeger denken. Medina ontstresst enorm tijdens het bekijken van YouTube-filmpjes over tarotleggingen. Heel veel succes ermee!

1 reactie op “Ontstressen in crisistijd: hoe doen Isa & Medina dat?”

  1. Ik ken niet ontkennen dat er niets aan de hand is. Echter ik vind dat het nog opgeblazen wordt en er onnodig angst gezaaid wordt. Persoonlijk ben ik meer van je boeren verstand gebruiken. Voor de rest lees ik erg weinig over corona. Wat ik trouwens wel fijn vindt is de 1,5 meter, zeker in een wachtrij!

    iefs en een gezonde groet Ilse

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top