‘Online daten en eindigen in Miami of de febo’

Lynne Stolwijk online daten

De laatste keer had ik het over online daten. Bij dat thema blijf ik nog even hangen, want na minstens tien jaar op die dating apps en dating sites zijn er heel wat dates geweest waarvan ik nu denk… Why??!

Neem die man die mij uitnodigde om een drankje te doen, en de hele avond niks nam??! Niet eens een watertje ofzo. Terwijl ik aan mijn zelf betaalde wijntje zat te nippen bleef hij honderduit over zichzelf te praten.

Niet meteen afschrijven

En toch had ik een tweede keer met hem afgesproken, omdat hij bleef aandringen want hij wilde het goedmaken. Nou oké dacht ik, niet meteen afschrijven. Deze keer dronk hij zelf ook mee en bleef  bestellen als een malle als ik een slokje nam vroeg hij alweer of nog iets wilde (hij leek wel zo’n fanatieke serveerder die om de haverklap komen vragen of alles nog naar wens is,  bloedirritant!).

Kroketje

Naast het café zat een Febo en hij vroeg of ik nog iets wilde eten. En alhoewel ik klaar was met hem en zijn geouwehoer over zichzelf gaat een kroketje er altijd in. Dat was het moment waarvan hij dacht dat het een goed idee was om mij te zoenen… Really??

Geen chemistry

Tussen de kaassoufflés en kroketten in het sfeervolle tl-licht. Ik snap niet waarom je niet aanvoelt dat er geen chemistry is, maar misschien steeg de frituurlucht naar zijn hoofd ofzo. Super awkward als er een hoofd richting die van jou komt en dat je zo kijkt van ‘wat denk je dat je gaat doen?’

Gedressed op een hak

Nu ik wat ouder ben zou ik niet eens zijn begonnen aan deze date. Vroeger dacht ik na een chatsessie, of als een man mij leuk vond en aandacht gaf, meteen dat hij de “ware” zou kunnen zijn. Ook verscheen ik overdreven gedressed op een hak helemaal in de steigers op een eerste date. Tegenwoordig verschijn Ik nog net niet in mijn Roy Donders-huispak. Eerst maar kijken of er een connectie is.

Voordelen van ouder worden

Kreeg er ook stress van. Ik was teveel bezig met wat die man in kwestie van mij zou vinden. Een van de voordelen van ouder worden……boeit niet meer! Zoals als mijn broer wel eens zegt ‘Just do you zusje!’

Bellen voor een klik

Wat ik nu ook eerst doe is een ”beldate”, zodat ik al weet of er een klik is voordat ik naar Lutjebroek afreis (geen garantie natuurlijk). Ook dat heb ik in het verleden heel vaak gedaan, omdat ik ze graag van ver haal (schijnt lekkerder te zijn haha). Zeeland, Gouda, Tiel, ben zelfs een keer naar Miami gevlogen voor een Tinderdate die ik nog nooit in levende lijve had gezien

Naar Miami

Over die laatste. Ik was super excited om te gaan, Miami stond hoog op mijn vakantielijst en na al die maanden appen en af en toe Skypecontact was ik nieuwsgierig hoe hij in het echt zou zijn. De werkelijkheid  was drie keer niks, totaal geen match (eigenlijk was dat op Skype ook al zo, maar ik leefde in ontkenning). 

Sightseeing

Uit hem kwam helemaal niks… Ja, een putlucht uit zijn mond, al had ik in het begin dat die stank van hem afkomstig was. De eerste avond was aangebroken dat we elkaar zouden zien en hij pikte mij op bij het hotel met zijn auto. We gingen wat rondrijden, een beetje sightseeing zeg maar.

Kaki afritsbroek

Af en toe kwam er een walm voorbij. Ik dacht nog, komt vast van buiten ofzo (maar hellooo ik was in Miami,  geen weilanden of koeien te bekennen natuurlijk).  Eenmaal uitgestapt werd ik ook niet echt blij van zijn kaki afritsbroek waar dan ook nog eens twintig random zakken aan zaten.

Eieren bij snackbar

Maar die lucht uit zijn mond sloeg alles. Ken je die eieren bij de snackbar in zo’n emmer water….? Daarvan had hij sowieso een liter op. Geen Fisherman’s met al zijn vrienden die daar tegenop konden boksen!

Solo avontuur

Hij had voordat ik zou komen al aangegeven dat hij nog out of town moest werken. Toen vond ik dat best jammer….. maar nu maakte het me niet meer uit. Dit werd een solo avontuur en Miami didn’t let me down! Die gozer nooit meer gezien, zijn adem walmde nog ff door.

Over Lynne Stolwijk

Lynne Stolwijk is een single vrouw van 42 jaar. Ze woont in Amsterdam en werkt daar als kapster. In ‘haar’ stad geniet ze van haar vrije leven. Op isamedina.com publiceert ze met regelmaat over haar belevenissen op een vrolijke manier.

Andere columns van Lynne Stolwijk:

‘Swipen op dating apps van dick pics naar catfishes’
Wat te doen als je libido op standje vrieskist staat’
‘Ouwerwets de dansvloer op’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top