I’M Today: Isa suikervrij en alcoholvrij in quarantaine

Isa wil tijdens de lockdown haar beslissing om suikervrij en alcoholvrij te leven doorzetten. ‘Juist nu is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. En het is de tijd om meer met elkaar te delen.’ Deel 2 van een serie vlogs over deze bijzondere tijd.

Abonneer je hier op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze coronavlogs.

Wil je ook jouw ervaringen delen? Doe dat bij de reacties hieronder. We zijn benieuwd wat jij meemaakt of welke tips je wilt delen. Alvast bedankt!

Bekijk ook: Onze andere vlogs

1 reactie op “I’M Today: Isa suikervrij en alcoholvrij in quarantaine”

  1. Hi! Ik merk juist sinds afgelopen weekend dat ik meer dan normaal trek heb in een wijntje. Normaal beperk ik me daarin en heb ik er ook geen moeite mee. Door nu meer thuis te zijn en ook wel de spanning overdag te voelen, merk ik aan het einde van de middag dat ik iets ‘gezelligs’ wil drinken. Wij hebben sinds een paar maanden een tweetal alcoholvrije gins in huis en dat werkt erg goed! We proosten op de dag en maken er samen een mooie ontspannen avond van. Wie weet werkt het voor jou ook wanneer je het even ‘moeilijk’ hebt om een alcoholvrij alternatief in te schenken.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top