I’M Winactie: 5x het boek ‘De Testofactor’ van Ralph Moorman

De Testofactor winnen Ralp Moorman

Ir. Ralph Moorman is levensmiddelentechnoloog met als specialisme de link tussen voeding, hormonen en gezondheid. Hij schreef eerder onder meer ‘De Hormoonfactor’, ‘Het Hormoonbalansdieet’ en ‘Hormoonbalans voor vrouwen’. En nu ‘De Testofactor’. En het leuke is: jij kunt dit boek winnen!


Ja, ik wil dit boek winnen
voor mezelf of om weg te geven

In ‘De Testofactor’ kun je lezen dat de testosteronfactor in hoge mate bepaalt hoe een man in zijn vel zit. Want of het nou gaat over gewicht, geheugen, seksdrive, spierkracht, energie of humeur, elke man van jong tot oud wordt van top tot teen beïnvloed door zijn hormonen. Door je hormonen te beheersen, beheers je jezelf! Daarom biedt ‘De Testofactor’ een complete aanpak om je testosteron op natuurlijke wijze te boosten en je andere hormonen beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor word je scherper, strakker, sterker en fitter. Zelfs je daadkracht en stressbestendigheid kunnen toenemen.

Het boek is toegankelijk geschreven en bevat verduidelijkende illustraties en workoutfoto’s in kleur. Met behulp van het trefwoordenregister achterin zijn alle behandelde onderwerpen eenvoudig terug te vinden. Daarmee is ‘De Testofactor’ een onmisbaar handboek voor mannen van alle leeftijden!

9 reacties op “I’M Winactie: 5x het boek ‘De Testofactor’ van Ralph Moorman”

 1. Dit lijkt me nou een superinteressant boek voor mijn man! En voor mij ?…kom ik er misschien eindelijk eens achter waarom hij bepaalde dingen doet of juist niet!

 2. Chantal van Alphen

  Interessant! Ik denk altijd dat ik mijn man niet beter ken als dat ik hem ken… maar wellicht laat dit boek kanten zien en ons bespreken die ik nog niet weet of ken!

 3. Mijn vriend wil graag vrouwen begrijpen: hoe steken ze in elkaar, wat verwachten ze van een man (waar ging het fout in zijn relaties), hoe overbrug je de kloof venus-mars zonder jezelf te verliezen, etc. Hij heeft hier altijd veel over gelezen. Zeer bewonderenswaardig en vooral knap: een man die zich probeert in te leven in een vrouw. Want hoe wispelturig zijn wij wel niet, wat een impact hebben hormonen toch op ons, de vrouwen. Zijn wij überhaupt wel goed te begrijpen…?
  Hoe mooi is het dat er nu ook een boek is over hén, de mannen. Een boek dat voor én de mannen én vooral ook voor ons vrouwen interessant is om te lezen. Wie weet dat wij zo eens de mán wat beter gaan begrijpen.
  Ik ken niemand die zich meer op dit boek zal storten dan mijn vriend! Dus fingers crossed: stuur maar gauw een exemplaar deze kant op. Mochten we winnen: alvast duizendmaal dank :))

 4. Mijn vriend wil graag vrouwen begrijpen: hoe steken ze in elkaar, wat verwachten ze van een man (waar ging het fout in zijn relaties), hoe overbrug je de kloof venus-mars zonder jezelf te verliezen, etc. Hij heeft hier altijd veel over gelezen. Zeer bewonderenswaardig en vooral knap: een man die zich probeert in te leven in een vrouw. Want hoe wispelturig zijn wij wel niet, wat een impact hebben hormonen toch op ons, de vrouwen. Zijn wij überhaupt wel goed te begrijpen…?
  Hoe mooi is het dat er nu ook een boek is over hén, de mannen. Een boek dat voor én de mannen én vooral ook voor ons vrouwen interessant is om te lezen. Wie weet dat wij zo eens de mán wat beter gaan begrijpen.
  Ik ken niemand die zich meer op dit boek zal storten dan mijn vriend! Dus fingers crossed: stuur maar gauw een exemplaar deze kant op. Mochten we winnen: alvast duizendmaal dank :))

  1. Lottie Menzo

   Gaaf lijkt het me om dit boek te winnen.
   Mijn partner en 3 zonen begrijpen niet altijd de hormonen van mama…, dus erg welkom hier…????

 5. Wauw, dit lijkt me een supertof boek voor mijn vriend én voor mezelf; ons beiden dus. Goed om de focus eens bij de man te leggen. Zo begrijpen we elkaar hopenlijk beter(en eerst hij zichzelf:-) )

 6. Super graag zou ik dit boek willen lezen / winnen.lijkt me fijn inzicht te krijgen en weer beter in mijn lijf te komen zitten

 7. Lottie Menzo

  Maar natuurlijk ook andersom niet verkeerd want mama snapt ook niet altijd haar partner en 3 zonen……, waarvan er eentje (de oudste) zijn hormonen soms best in de weg kunnen zitten..?

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top