I’M Vlog Update

In deze nieuwe vlog gaan we in op yoga nidra, de verschillende stadia van slapen, de ontwikkelingen van ons platform, de theatertour en aan het einde beantwoorden we vragen van jullie (en ja, we hebben enigszins toevallig dezelfde broek aan).

Isa en Medina beginnen deze vlog met het delen van de geneugten van yoga nidra. Het dagelijks doen van enkele oefeningen brengt ze veel ontspanning. Dit heeft bijvoorbeeld een nieuwe vorm van werken tot gevolg: minder gehaast en minder krampachtig. En het leuke is: “We doen meer dan ooit!”

Slapen zonder gepieker

Ze vertellen dat hoe vaker je yoga nidra doet, hoe meer effect het heeft. Ze stressen niet meer en vaak, maar niet altijd, slapen ze er beter door. Als ze het dan toch over slapen hebben, weten ze te vertellen dat zij zich hebben verdiept in het slapen zelf. En wat blijkt, het belangrijkste deel van de nachtrust is aan het begin van de slaap. Dus als je ’s nachts wakker wordt na een aantal uren slaap, ga dan niet piekeren, maar weet dan dat je eigenlijk al heel goed hebt geslapen. Dat geeft rust en ontspanning, waardoor je ook weer makkelijk in slaap valt.

Platform isamedina.com

Kennis is macht, zo vertelt Medina. Dat is ook wat het doel is van hun platform isamedina.com. Ze laten weten dat er deze week weer veel interessante artikel op de website zijn geplaatst. Onder meer over hormoontherapie en atrofie (ofwel het dunner worden van de huid van de vagina wat pijnlijk is in sommige situaties, maar waaraan gelukkig wat te doen is). En er is weer een nieuwe winactie: prachtig beddengoed van hotelkwaliteit van SUITE702, waarbij je zelf een kleurencombinatie kan kiezen.

Theatercollege Te Lijf

De dames vertellen ook dat het theatercollege Te Lijf voor 2018 is afgesloten, maar dat er in 2019 nog elf voorstellingen in het land op het programma staan. Ze sluiten deze vlog af met het beantwoorden van vragen van lezeressen, waaronder een vraag over hormoontherapie.

Lees ook: Wat zijn de feiten en fabels over hormoontherapie?
Lees ook: Pijnlijke seks na de menopauze? Atrofie is te verhelpen!

Bekijk ook: Onze andere vlogs

Scroll naar top