I’M Vlog: in het theater!

Deze keer hebben we onze vlog opgenomen in het theater. En wel in Den Helder. We laten zien hoe de voorbereiding van ons theatercollege zo’n beetje verloopt. Verder gaan we in op het thema werk en overgang.

Allereerst laten we I’M t-shirts zien die binnenkort verkrijgbaar zijn op ons platform isamedina.com en vanaf nu ook tijdens de theatercolleges. We zijn er zelf heel blij mee, hopelijk jullie ook ;–)

Theatercollege Te Lijf

We hebben nu een hele reeks theatercolleges achter de rug – wat is het leuk! – en nog zeven voorstellingen voor de boeg: woensdag 13 februari in Roosendaal, woensdag 20 februari in Amsterdam, vrijdag 8 maart in Capelle aan den IJssel, maandag 11 maart in Zwolle, zaterdag 23 maart in Groningen, woensdag 27 maart in Enschede.

Kort lontje

Het was voor ons een drukke week, want we hebben twee theatercolleges gehad in één week. En dat is best intens. Zo hebben we namelijk elk college een andere overgangsconsulente en een andere special guest. Daar komt bij dat de overgang ons deze week aardig in de greep had met ja, de welbekende overgangsgerelateerde klachten. Zo hadden we gisteren allebei een heel kort lontje. Gelukkig niet naar elkaar, want we weten veel van elkaar en kunnen veel van elkaar hebben. Maar anderen…

Zweetdag

Op zich hebben wij dus een ideale werksituatie. Dus het zou fijn zijn als jij ook zoiets op je werkplek zou kunnen creëren. Medina gaat bijvoorbeeld vlak voor een voostelling even douchen ‘na zo’n zweetdag’, zoals zij het formuleert.

Ziekteverzuim door overgang

Op de werkplek is nog heel veel te doen. Wist je dat 34 procent van het ziekteverzuim in onze leeftijdsgroep is gerelateerd aan de overgang? Als je werkcarrière lijdt onder de overgang is dat natuurlijk helemaal niet de bedoeling. En zonde ook, voor iedereen. Want stel dat je moet stoppen met werken, dan gaat ook jouw ervaring en deskundigheid verloren.

Voorbereidingen theatercollege

Tot slot vertellen we iets over de voorbereidingen in het theater op de dag van een college, zoals de doorloop doornemen met de technici van het theater. Nu weer door, want we moeten zo op!

Bekijk ook: Onze andere vlogs

Scroll naar top