I’M Vlog: een leuk nieuw jaar!

In deze vlog gaan we in op alle dingen die we het komende jaar willen doen. En dat is heul veul. Nieuw en heel spannend is dat we in september het eerste jaarlijkse I’M You Festival in Den Bosch organiseren.

We zijn heerlijk uitgerust na onze vakanties. Medina is naar Portugal geweest en Isa een week naar Bali. Isa heeft op het zonovergoten eiland gevoelens van stress en paniek los kunnen laten en nieuwe energie opgedaan. Mooi!

Theatercollege Te Lijf

Voor het komende jaar staan er weer veel op het programma. Tot eind maart nog tien keer in theaters door het hele land met het theatercollege Te Lijf. De eerste voorstelling van dit jaar in Kerkrade was heel leuk. Volle bak en alle dames in het publiek zagen er prachtig uit, typisch voor het zuiden van het land.

Nieuw boek voor 40+ vrouw

Verder komen we in september met een nieuw boek: het I’M 12 wekenplan. Een holistisch boek over alles wat het leven van een 40+ vrouw leuker maakt. In 12 weken kun je met behulp van tips en opdrachten oude patronen loslaten en daar een geheel nieuw patroon overheen leggen.

Week van de Overgang

Tijdens de Week van de Overgang, dat dit jaar is van 8 april tot en met 14 april, zijn we natuurlijk ook heel actief. Zo werken wij die week samen met A. Vogel. Leuk, want we zijn per slot van rekening puur-natuur-meisjes.

I’M You Festival

Vandaag hebben we de knoop doorgehakt: we gaan een festival organiseren voor de 40+ vrouw. Veel kunnen we er nog niet over vertellen, maar wel dat het plaatsvindt op donderdag 19 september en vrijdag 20 september 2019 in gebouw 1931 in Den Bosch. Nadere informatie volgt natuurlijk nog.

Doorgaan met missie

Al met al gaan we in 2019 door met onze missie: de overgang en alles wat daarmee te maken heeft in het leven van 40+ vrouwen nog meer in de aandacht zetten. Met theatercolleges, boeken, ons platform natuurlijk het nieuwe I’M You Festival en al wat niet meer. Hoe dan ook, we hebben er zin in!

Bekijk ook: Onze andere vlogs

Scroll naar top