I’M Today: Medina over de overgang #corona

Medina realiseert zich dat ze natuurlijk nog gewoon in de overgang is tijdens corona. Haar soms opdoemende korte lontje en stemmingswisselingen weet ze gelukkig te onderdrukken. ‘Als je relatie goed is, kom je in de deze tijd juist nog nader tot elkaar.

Wil je ook jouw ervaringen delen? Doe dat bij de reacties hieronder. We zijn benieuwd wat jij meemaakt of welke tips je wilt delen. Alvast bedankt!

1 reactie op “I’M Today: Medina over de overgang #corona”

  1. Ja ook ik zit in de overgang met div ongemakken ,soms vliegt het me aan en reageer ik misschien te vel ,of je verwacht te veel van een ander wat heel erg irriteert ,nu trek ik me terug als ik denk Ojee dit word hem niet vandaag . Doe een meditatie ,yoga oefeningen . En door veel te lezen over de overgang ben ik veel rustiger geworden . Dus mijn tip lees veel over de overgang en praat er over ,het zijn niet alleen de op vliegers.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top