I’M Today: Isa voorkomt cravings met afleiding

Cravings gaat Isa te lijf met bananenbrood en gevriesdroogd fruit. En dat gaat goed, vertelt ze, hoewel ze wel streng voor zichzelf moet blijven. ‘Neem ik één dropje, dan eet ik meteen de hele zak op’. Deel 5 van een serie vlogs over deze bijzondere tijd.

Abonneer je hier op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze coronavlogs.

Wil je ook jouw ervaringen delen? Doe dat bij de reacties hieronder. We zijn benieuwd wat jij meemaakt of welke tips je wilt delen. Alvast bedankt!

Bekijk ook: Onze andere vlogs

1 reactie op “I’M Today: Isa voorkomt cravings met afleiding”

  1. Ergens hoopte ik ook wel op meer rust. Alleen is mijn werk nog wel steeds heel erg aanwezig. Ik hoef er alleen niet meer de deur voor uit. Ik zit dus gewoon al weer 3 werken thuis te werken. Ik sta iets later op, ja hoef niet te reizen. En ben dus ‘smiddags vroeger klaar. Ik zou dan ook meer tijd kunnen nemen om bijvoorbeeld muziek te maken of andere dingen die ik altijd zeg te willen doen. Maar ik doe het niet, nog niet althans. Wat ik wel merk is dat ik meer contact heb en krijg met mijn puber dochter van 16. Want die zit natuurlijk ook gewoon thuis (beneden) haar school werk te doen. We lopen de laatste dagen vaker een (lunch) rondje door de wijk. En ik merk gewoon dat we meer echt contact krijgen. Ze is wat toegankelijker geworden heb ik het idee. Het zal er ook mee te maken hebben dat ze een airtrack krijgt van ons zodat ze toch haar turnoefeningen kan doen in tijd van quarantaine. Daar is ze heel blij mee. Waar ik wel meer tijd voor vrij maak is mijn borduurwerk. Dat moet nu eens echt af komen. Ook probeer ik wil mijn beweging te krijgen nu de sportschool uit zicht is. Inderdaad yoga , wandelingen met mijn dochter en dan dus toch maar gebruik maken van onze hometrainer. Blij dat we dat ding toch nog hebben.
    Nou dit is dus een beetje hoe het bij ons gaat, groetjes aan Isa en Medina van Carla

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top