I’M Theatertip: Coronaproof Drive Through

Isa en Medina zijn in hun nopjes dat ze eindelijk weer eens de deur uit kunnen naar een heerlijk restaurant, een interessant museum of het theater. Hoewel, dat laatste heeft nogal wat voeten in de aarde. Gelukkig komt Karavaan daar nu de voorstelling Brandstof in Alkmaar, een zogenaamde Coronaproof Theatrale Drive Through. Vanuit je auto.

Bij een bezoek aan de voorstelling Brandstof rijd je zittend in je auto van acteur naar acteur, waarbij je vijf keer een monoloog van circa acht minuten krijgt voorgeschoteld. De acteurs bevinden zich in monumentale ruimtes, de oude hallen van de vroegere drukkerij van het Noordhollands Dagblad, die groot genoeg zijn om met je auto doorheen te rijden. Elke acteur speelt voor zes auto’s.

Foto: Moon Saris

Gierende banden

Alsof je op volle snelheid over een autoweg rijdt en ineens op de rem trapt. Met gierende banden kom je tot stilstand. Sporen op het asfalt, littekens op je huid en iets later op je ziel? In Brandstof gaan vijf personages met theater, muziek en performance op zoek naar dat waardoor zij weer zelf achter het stuur van hun leven komen te zitten.

Meer weten over de voorstelling? Bekijk dan onderstaande video!

Karavaan Festival: Brandstof. Van 4 t/m 21 juni. De Drukkerij, Marconistraat, Alkmaar.

Info: karavaan.nl

Scroll naar top