I’M theater: openhartig en persoonlijk

Isa Hoes en Medina Schuurman gaan de theaters in

Isa Hoes en Medina Schuurman gaan het theater in. Na het succes van hun boek Te Lijf en hun nieuwste boek IM Lijfboek staan zij vanaf 3 oktober in de Nederlandse theaters. Tijdens dit theatercollege onderzoeken de hartsvriendinnen samen met een special guest de positie van de ouder wordende vrouw in deze maatschappij. Dit doen zij op een openhartige en persoonlijke manier gelardeerd met een flinke dosis humor en zelfrelativering.

Overgang uit taboesfeer

Isa en Medina halen het ouder worden en de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier onderzoeken zij niet alleen het waarom van rimpels, opvliegers en stress en de veranderingen in lijf, hoofd en hart, maar ook maar ook de veranderingen in vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Isa en Medina delen persoonlijke inzichten, ervaringen, kennis van specialisten en tips & tricks waar iedere vrouw van 40+ haar voordeel mee kan doen.

Special guests

Elk theatercollege is er een special guest, zoals: Mylène D’Anjou, Richard Groenendijk, Ab Nieuwdorp, Aaf Brandt Corstius, Heleen van Royen e.a.

Samen filosoferen

‘Alles komt aan bod,’ vertelt Isa; ‘We gaan samen met het publiek onderzoeken hoe je na je veertigste lekker in je vel kunt zitten. Hoe kom je een beetje elegant die overgang door? Is het misschien tijd voor een nieuw schoonheidsideaal? Hoe ga je na een bepaalde leeftijd een nieuwe relatie aan? En komen we ooit nog van die vermoeidheid af?

Mannen welkom

’In dit theatercollege zeggen de dames waar het op staat en doorbreken ze taboes. Het college, waarin Isa en Medina zichzelf en hun omgeving op de hak nemen, is niet alleen interessant voor vrouwen. ‘Mannen zijn heel welkom,’ zegt Medina. ‘Na deze avond hebben ze meer inzicht en begrip voor vrouwen in deze fase van hun leven.’

Regie-advies

Anke Boerstra

Teksten scènes

Ingrid Wender & Annemarie Wisse

Kleding Isa & Medina

LaDress by Simone

    

    

    

    

    

Bovenstaande bedrijven hebben een bijdrage geleverd aan de cadeautjes op 4 juni in het Beatrix Theater in Utrecht.
 

Scroll naar top