I’M Queen for a day! Doe je mee?

Wil je die ene vriendin die jou al twintig jaar door dik en dun steunt nu eens écht goed bedanken? Of je schoonzus een ultiem hart onder de riem steken? In onze nieuwe rubriek I’M Queen for a Day geven wij jou een dag ons platform cadeau om daarop te vertellen wáárom die persoon zo bijzonder is…

Maar, we geven je de touwtjes natuurlijk niet zomáár uit handen. We willen daarom dolgraag van je weten wíe de gelukkige is, wáárom je diegene in het zonnetje zou willen zetten en welke band jullie hebben met elkaar. En uiteraard welke boodschap je voor haar hebt!

Wij lezen en beoordelen alle inzendingen nauwkeurig en selecteren iedere maand één iemand die onze Queen for a Day is. Na de eerste editie op Koningsdag gaan we nu voor een speciale versie voor Moederdag. Waarom is jouw moeder (of dochter) zo’n bijzonder mens? Klim in die pen en mail naar queenforaday@isamedina.com!

1 reactie op “I’M Queen for a day! Doe je mee?”

  1. Ik wil graag mijn lieve dinnie in het zonnetje zetten. We kennen elkaar al zo lang….weet eigenlijk niet eens hoe lang…maar de afgelopen 10 a 12 jaar zijn steeds meer naar elkaar gegroeid. Mijn dinnie heeft veel meegemaakt in haar leven en ze heeft zich altijd bescheiden opgesteld. Na een relatie van ruim 20 jaar waarin ze meer ongelukkig dan gelukkig is geweest, zich altijd op de laatste plek heeft gezet, altijd gestreden heeft voor het geluk van haar 2 zonen en nu alleen is en zich afvraagt: wie ben ik eigenlijk? Ze begint zich nu langzaamaan te beseffen dat zij, na alle ellende,strijd en verdriet, er mag zijn! Maar ze heeft, vind ik, een extra zetje en boost nodig. Zij is prachtig van binnen en buiten en ik zou graag haar dat willen laten inzien.
    Een nieuwe start, een ‘nieuwe’ vrouw met mooie eigenschappen die gezien mag worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top