Doe de I’M overgangstest!

Heb je wel eens last van stemmingswisselingen, hartkloppingen, slechte nachtrust, droge nagels, dunner wordend haar of oververmoeidheid? Of vaker een blaasontsteking? Allemaal klachten die horen bij de overgang. Heb je deze klachten -of juist niet en ben je tóch benieuwd- doe dan de I’M Overgangstest en bereken je score. Je komt dan óók de score van Isa en Medina te weten.

Klik hier voor de I’M Overgangstest!

3 reacties op “Doe de I’M overgangstest!”

 1. hey Isa & Medina,

  Net de test gedaan. Volgens de test zit ik nog midden in de overgang. Al ervaar ik het niet zo. De klachten die ik een jaar of 5 a 10 geleden had waren veel heftiger. Ervaar ze ook niet altijd en gelukkig niet allemaal tegelijk.
  Liefs en gezonde groet Ilse

 2. Loes Smeenge-Brouwer

  Nou Bingo? zit er midden in, en na deze test kan ik er ook echt niet meer omheen een dubbele bevestiging waar ik echt niet blij van wordt.
  Ik ben het zo zat dat ik vanmorgen bij de HA was met de vraag een verwijzing voor de Overgang poli….helaas lange wachtlijst, maar het wordt iig in gang gezet.
  Bedankt Isa en Medina dat jullie hier al zo open over zijn en ik hoop zo dat er nog meer over gepraat wordt, die hele overgang moet uit de TABOESFEER, misschien wordt het dan iets aangenamer.
  Warme groet, Loes ?

 3. Hoi Isa, Medina
  In de test kwam ik de vraag tegen of je last hebt van korademigheid/benauwdheid. Ik heb dat dus heel erg al aantal jaar. Ik heb nooit eerder gehoord dat dat n symptoom is dat bij de overgang hoort. Hebben jullie daar meer uitleg over.
  Met vriendelijke groet, Leonie

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top