Diensten voor bedrijven

Onze missie is vrouwen te helpen zo prettig mogelijk door de overgang te komen. Dat doen we door ze te informeren en producten en diensten te ontwikkelen die hieraan bijdragen.

Onze producten en diensten zijn soms betaald, maar vaak ook gratis. Ons platform bijvoorbeeld staat vol nuttige informatie over de overgang. En binnenkort lanceren we de gratis Masterclass De overgang te Lijf!
Om dit te kunnen blijven doen hebben we geld nodig.  Dat is de reden dat aan bepaalde producten een prijs hangt. Het liefst zouden we alles gratis beschikbaar willen stellen.

Organisaties kunnen ons helpen onze missie te realiseren door gebruik te maken van een van de diensten die we speciaal voor bedrijven/merken hebben ontwikkeld, waaronder:

  • Influencerdiensten
  • Ambassadeursdiensten
  • Promotie via een vlog of blog
  • Interviews
  • Gezamenlijke winacties
  • Sponsor van een van onze challenges

Event: De overgang te lijf!

Naast bovenstaande diensten kunnen we organisaties ook helpen het thema ‘de overgang’ uit de taboesfeer te halen. Dit doen we met een variant van onze Masterclass De overgang te Lijf! die speciaal gericht is op bedrijven. Waarbij we in een plenaire sessie met Isa en Medina de specifieke uitdagingen voor een organisatie bespreken.

Meer weten?

Wil je meer info over ons bereik? Wil je meer informatie over wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen en hoe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: team@isamedina.com.

Scroll naar top