De-stress december bij MO Esthetics

In de het derde deel van onze korte serie de-stress december zijn we op bezoek gegaan bij MO Esthetics in Amsterdam. Daar ondergingen we een LPG-behandeling en vroegen eigenaresse Monique alles over deze heerlijke verwennerij voor jezelf.

De-stress december betekent goed voor jezelf zorgen. Jezelf verwennen. Wij zijn er voorstander van. Vooral als je last hebt van overgangsklachten is een LPG-kuur van MO Esthetics een enorm cadeau voor jezelf.

Stress en drukte

In de maand december hebben we vaak stress van alle drukte die deze maand met zich meebrengt. Is Sinterklaas net achter de rug, staat de kerstboom alweer in je huis. En dan begint het plannen voor de kerstdiners, kerstcadeaus, noem maar op. Dan kort daarachter Oud & Nieuw. En wat champagne en scheppen poedersuiker op de oliebollen en appelflappen met je doet, weet je zelf ook wel…

“Na een behandeling stap je weer fris en fruitig de wereld in”

Grondige revisie

Hoe dan ook, in tijden van veel geregel en – gelukkig! – veel gezelligheid is het belangrijk tussendoor heel goed voor jezelf te zorgen. Wij zeggen het vaker hoe belangrijk het is goed te blijven ademen, regelmatig te mediteren en yin yoga-oefeningen te doen. Maar af en toe is het goed een grondige revisie te laten doen – bij voorkeur één waar je het resultaat van een behandeling meteen merkt.

Collageenweefsel stimuleren

MO Esthetics biedt LPG-behandelingen aan die meteen leiden tot het gewenste effect omdat de mechanische bindweefselmassage – dat is LPG! – niet alleen aangenaam en lekker is, maar vooral je collageenweefsel stimuleert.

Fris en fruitig

Een kuur bij MO Esthetics bestaat in de regel uit tien behandelingen voor het gezicht òf tien behandelingen voor het lichaam. De behandelingen hebben als doel het verminderen met meer dan 70 procent van resistente en plaatselijke vetten. Tegelijk egaliseren de lichaamsbehandelingen cellulite. Een ander effect is een natuurlijke versteviging van de onderhuid (collageen, elastine, endogeen hyaluronzuur). Na een behandeling stap je weer fris en fruitig de wereld in!

Over MO Esthetics

Het merk MO Esthetics staat voor persoonlijke huidverbetering voor gezicht en lichaam. In een prettige omgeving werkt MO Esthetics eraan een mooi en goed resultaat te behalen. MO Esthetics werkt met de merken van Dermalogica en Dermaquest en de producten van LPG.

Meer informatie vind je op de website van MO Esthetics.

Scroll naar top