Dankbaar zijn tijdens de crisis volgens Isa & Medina

Eén van de voordelen van de coronacrisis is dat je meer tijd voor jezelf hebt. En die tijd zou je kunnen gebruiken om na te denken waar je dankbaar voor bent. Isa en Medina geven alvast het goede voorbeeld en delen hun gedachten met jullie.

 

Medina

– de natuur die nu zo prachtig aan het ontluiken is

– vogels in de achtertuin

– vriendschap: vooral met Isa, mijn ware mattie

– Mijn man

– M’n moeder en m’n vader die in Portugal zitten en dat we dan heel uitgebreid met z’n drieën bellen, glas wijn erbij en lekker bijpraten

– Als mijn zoon ineens heel erg zijn best gaat doen met zijn schoolwerk, nadat ik hem al tien keer heb gevraagd om te focussen

– Als ik zie dat mijn zoon echt aan het groeien is en mij soms een knuffel geeft

– Iemand die tegen je glimlacht, zomaar op straat

– Een vriendelijke winkelbediende

 

Isa

– mijn kinderen!!!

– dat ik en de mensen om me heen gezond zijn

– Medina; mijn partner EN bestie!

– al mijn lieve vrienden en vriendinnen

– dat we in Nederland wonen

– dat de meeste mensen weer liever lijken te worden, aardiger voor elkaar

– dat er meer aandacht voor de natuur komt

– dat de lucht en wateren schoner zijn

– Dolfijnen in Venetië!!!

– Dat ik mag genieten van een stil en prachtig Amsterdam

1 reactie op “Dankbaar zijn tijdens de crisis volgens Isa & Medina”

  1. Hey Isa & Medina,

    Dit is zeker iets waar ik me meer bewust van ben tijdens de corona. Sta meer stil wat voor de corona vanzelfsprekend was. Het bezoeken van de mensen waar je van houdt bijvoorbeeld daar geniet ik meer van. Het kan zo maar in eens anders zijn. Momenteel kan ik mijn zoon niet bezoeken en kan hij niet naar huis komen omdat er op de groep waar hij woont corona heerst. En dat is 1 van de vele voorbeelden.

    Liefs en gezonde groet Ilse

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top