Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1 reactie op “Contact”

 1. Marijn koger

  Lieve Isa en Medina,
  Na het luisteren van ipod nr 26.Wil ik jullie laten weten dat ik ook met dit probleem heb gelopen.Kinderen zijn de toekomst. En voor de toekomst wil je het beste. Mijn eigen moeder helaas niet meer onder ons,zat altijd overal in,op en bij. Wat ik als kind heel prettig vond.
  Nu zit mijn dochter op speciaal onderwijs en die kinderen krijgen vaak al een stempel opgedrukt. Ze moeten het misschien niet van de theorie hebben maar in de praktijk zijn het de echte werkers.Daar blijf ik haar ook in stimuleren. Zij is ook 9 jaar en heeft last van faalangst. Maar daar kan je juist nu al zoveel in aanbieden dat ze met wat meer vertrouwen naar de toekomst kijken. Ik zit zelf in de medezeggenschapsraad en heb voorgesteld om yoga in het gym lokaal te geven en wil dat ook met expressie gaan combineren. Dat is een hele grote passie van mij.Ik heb een heel fijne schooltijd gehad met veel ruimte voor expressie,maatschappijleer en praktijk vakken.Dat wil ik graag doorgeven.Wat ik wil zeggen zoek de verandering in jezelf. Jij weet als moeder wat het beste is voor je kind. Luister daar naar.Als het huidige onderwijs niet bij hem past.Dan gaat dat hem ook gewoon niet worden.
  Montesorri onderwijs moet ook bij het kind passen.Je kind weet vaak zelf het beste wat hij wil. Door daar ruimte aan te geven,ontstaat er ook ruimte.Heel interessant om ook met kinderen samen te doen is schrijven. Pak een wit vel papier, medditatiemuziek erbij? En schrijf op wat je hoor(je innerlijke stem).
  Werkt vaak heel verhelderend.
  Ik hoop dat je er wat mee kan?
  Succes?Groetjes Marijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top