App LangGelukkig voor stellen die samen willen blijven

App LangGelukkig

Vanaf vandaag, Valentijnsdag 2020, komt de gratis app LangGelukkig uit. Deze app ondersteunt stellen die lang bij elkaar willen blijven. Ze vinden hier informatie en oefeningen op het gebied van communicatie, intimiteit, seksualiteit en liefde.

Stellen hebben het niet altijd even makkelijk. Ondanks hun voornemen het leven samen te delen. Zo hapert de communicatie wel eens. Wat ook vaak voorkomt, is dat sleur en gewoonte de relatie binnensluipen. Bovendien vragen persoonlijke issues vaak om aandacht. Of je hebt het zo druk dat je gewoonweg geen tijd meer hebt voor elkaar.

Seksleven boost geven

Vragen zijn dan: hoe ga je hier mee om? Hoe verander je ruzies in afspraken? Hoe maak je de relatie liefdevoller en intiemer? Hoe ga je om met dilemma’s en verschillen van inzicht? Hoe geef je je seksleven een boost?

”Een tegenhanger voor apps die vreemdgaan aanmoedigen”

Duurzame relatie

De app LangGelukkig neemt je mee op reis naar een duurzame relatie. Je leert signalen van verwijdering herkennen en manieren om elkaar weer te vinden. Door na te denken, maar vooral ook door het samen doen van oefeningen.

Relatietherapeut

Want de app bevat naast informatie over relaties ook opdrachten die je individueel en samen uitvoert. Deze opdrachten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en jarenlange praktijkervaring met stellen die op zoek zijn naar verbinding. Zo blijkt uit onderzoek dat stellen gemiddeld pas zes jaar na het ontstaan van relatieproblemen in therapie gaan. Met LangGelukkig voorkomen of verhelpen stellen zulke problemen in een vroeg stadium.

App LangGelukkig voorkomt problemen

Verder zijn de oefeningen en informatie bij LangGelukkig gestoeld op psychologisch onderzoek naar relaties en op praktijkervaring met cognitieve gedragstherapie. De app is zodoende bedoeld voor stellen die geen acute problemen hebben, maar wel hun relatie willen verbeteren. Tevens heeft de app als doel een tegenhanger te creëren voor apps die vreemdgaan aanmoedigen en zo stellen juist uit elkaar drijven.

Je vindt hier meer informatie over deze app.

Bekijk ook:
I’M Vlog: Valentijnsdag, een dag voor intimiteit

Lees ook:
‘Buiging voor stellen met een lange relatie’
‘Swipen op dating apps van dick pics naar catfishes’
Vier Valentijnsdag in het romantische Muiderslot

Scroll naar top